Látogatók

Oldalainkat 108 vendég és 0 tag böngészi

Csatornázás

Hirdetmény az elkészült településképi rendelet véleményezése tárgyában

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A.§-nak, valamint Vereb Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.13.) önkormányzati rendeletben meghatározottaknak megfelelően tájékoztatom az érintett Partnereket, hogy Vereb Község Önkormányzata elkészítette az önkormányzat településképi rendeletét.

A településképi rendelet megalkotása során gondoskodni kell a széleskörű társadalmi bevonásról és a nyilvánosság biztosításáról.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, partnereket, hogy az elkészült településképi rendelet véleményezése tárgyában Vereb Község Önkormányzata lakossági fórum keretében előzetes tájékoztatást tart az alábbi témakörben:

- Az elkészült településképi rendelet véleményezése.

A lakossági fórum időpontja:
2018. április 23. (hétfő) 15.00 óra

Helye: Polgármesteri Hivatal (2477 Vereb Fő út 10.)

A lakossági fórumhoz kapcsolódó anyag – az elkészült településképi rendelet elérhető a www.vereb.hu honlapon.

Az elkészült településképi rendelettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat a lakossági fórumon szóban (ezeket jegyzőkönyvbe foglaljuk), illetve papír alapon vagy elektronikusan lehet eljuttatni Vereb Község Önkormányzatához (2477 Vereb, Fő út 10.) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre a lakossági fórumot követő 8 napon belül, 2018.május 2-ig. A településképi rendelet elkészítése során számítunk a lakosság, a civilek és a partnerek aktív részvételére, ezért kérjük, jelenlétükkel tiszteljék meg a fórumot.

Vereb, 2018. április 12.

Tisztelettel:
Kurcz Mária sk.
polgármester

E-ügyintézés

Keresés