Látogatók

Oldalainkat 145 vendég és 0 tag böngészi

Önkormányzati hírlevél

Tisztelt Lakosunk!
 
FALUNAP
 
2019. augusztus 3-án rendezzük meg a „Falunapot” és az „Elszármazott találkozót” a Verebért Egyesület és a Szivárvány Törzs vendégeként a Zuhogónál kialakított Jurta tábornál.

Ismét lesz főzőverseny és az idén is keressük Vereb legízletesebb savanyúságát is. Színes programmal várjuk a kicsiket, nagyokat!

A segítség minden formáját elfogadjuk és előre is köszönjük!
 
VÁRJUK AJÁNLÁSÁT!
 
Önkormányzatunk, a Verebi Zöld Völgy Alapítvány és a Verebért Egyesület az idén is szeretné jutalmazni a „Virágos falunkért ” mozgalom keretében településünk legszebb, legvirágosabb portáit. Az eddigi gyakorlattól eltérően az idén a lakosság javaslata alapján szeretnénk dönteni a díjazottakról. Várjuk telefonon, személyesen, e-mailben a javaslatokat a szép, figyelemre érdemes portákról július 10-ig. A díj átadására 2019. augusztus 3-án a „Falunapon” kerül sor.
 
ÜLJÜNK LE BESZÉLGETNI!
 
Mióta minden háztartási munkát géppel végzünk és nem műveljük, mert nem éri meg a kertjeinket egyre kevesebb időt töltünk társaságban. Lassan már nem is tudunk a szomszédokról. Olyan ügyes-bajos dolgokban kérünk hatósági segítséget, amit egy kis odafigyeléssel, egymás meghallgatásával rendezni tudnánk. Jobb ötlet hiányában keressük Vereb legszebb kerítés előtti kispadját 2019-ben!

Készítsünk padot házunk elé és használjuk! Beszélgessünk ott szomszédok, barátok, ismerősök! Biztosan van miről.
 
ESŐ UTÁN
 
Verebet sem kerülte el a csapadékban gazdag, szeszélyes időjárás az elmúlt napokban. Köszönetem fejezem ki azoknak a lakosoknak, akik nem félve az esőtől segítettek árokba találni a víznek.

Azoknak, akik az esőt követően megkezdték az utak, járdák takarítását.

Köszönöm a gépi segítséget.
 
Sajnos megint megtapasztalhattuk, hogy senki sem fog rajtunk segíteni. Csak magunkra számíthatunk.
Természetesen segítségért fordultam általam ismert erre létrejött szervezetekhez. A következő válaszokat kaptam. Ez semmi ahhoz képest, ahol a kiöntött víz lakóházakat is megrongált. Sem munkatársunk sem gépi eszközünk nincs ilyen munka végzésére (pár éve még volt). Nem tudunk segíteni.

Ettől jobb, hogy elektronikus levelemre csütörtök óta nem kaptam választ.
 
Természetesem most is sokan tudják és tudták, hogy az önkormányzatnak mit kellett volna, cselekednie ebben az esetben. Csak remélem, hogy akad olyan is, aki a gyakorlatban megmutatja a jövőben ebbéli tudományát. Lehetőséget kínálva a lakosságnak képviselő-testületi tag vagy polgármester jelöltként a feladat végzésére való felhatalmazásra.
 
Vereb, 2019. június 24
 
 
Kurcz Mária
polgármester

E-ügyintézés

E-ügyintézés

Keresés