Látogatók

Oldalainkat 125 vendég és 0 tag böngészi

Kedves Verebiek!

Az új helyzetre való tekintetre kérjük Vereb község lakóit, hogy naponta olvassák el itt a facebook-on a "Vereb Község" csoportnak az értesítéseit, esetleges közleményeit. Fontos, hogy kihasználjuk ezt a kommunikációs formát is a honlapunk mellett, ezért kérjük a verebieket, hogy értesítsék azon ismerősöket, rokonokat is, akik még nem tagjai a csoportnak, hogy csatlakozzanak.

Külön felhívjuk a figyelmet a "Vereb Község" csoport tagjainak, hogy minden pánikkeltő posztot, ellenőrizetlen rémhírt törölni fogunk. Az Önkormányzat tudja a dolgát, folyamatosan megtesszük a szükséges intézkedéseket, amelynek egyik pontja a verebi lakosokkal történő folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás, akár ezen a platformon is.

Kérjük:

  • A gyerekek maradjanak otthon. Szüleikkel sem látogathatják a játszóteret, boltot, postát.
  • 65 év feletti lakosainknak telefonon történő bejelentkezés után a gyógyszerfelírást, bevásárlást intézzük, a recepteket, élelmiszert a lakóházakhoz eljuttatjuk.
  • Szakrendelésekre időponttal rendelkezők, tájékozódjanak a rendelések megtartásáról. Rendelőintézetekkel való egyeztetésben is tudunk segíteni.
  • Lázas beteg először telefonon értekezzen háziorvosával (felnőt- gyerek).

Kelt: Vereb, 2020.03.17

Kurcz Mária
polgármester

E-ügyintézés

E-ügyintézés

Keresés