Polgármesteri döntések veszélyhelyzetben

Látogatók

Oldalainkat 231 vendég és 0 tag böngészi

Hirdetmény

Partnerségi Egyeztetés lefolytatásáról
a Településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására vonatkozóan

(munkaközi tájékoztatási szakasz)

Tájékoztatom Tisztelt Partnereinket, hogy Vereb Község Önkormányzatának Képviselő-testülete megindította a településkép védelméről szóló 7/2018.(V.31.) önkormányzati rendelet módosítására irányuló eljárást.

Az eljárást a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet 29/A.§-nak, valamint Vereb Község Önkormányzatának a településfejlesztéssel, településrendezéssel és településkép-érvényesítéssel összefüggő partnerségi egyeztetés helyi szabályairól szóló 17/2017. (XII.13.) önkormányzati rendeletben meghatározottak szerint folytatjuk le.

Tájékoztatjuk a helyi lakosságot, és a partnereket, hogy a településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelettervezet véleményezése tárgyában Vereb Község Önkormányzata a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 165.§ (2) bekezdés b) és c) pontjára tekintettel személyes megjelenést igénylő lakossági fórumot a járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel nem tart, a tájékoztatást, egyeztetést elektronikus úton folytatja le.

A tervezett módosítás véleményezési dokumentációja elérhető a www.vereb.hu honlapon.

A településkép védelméről szóló önkormányzati rendelet módosítására irányuló rendelet-tervezettel kapcsolatos észrevételeket, javaslatokat elektronikus úton lehet eljuttatni Vereb Község Önkormányzatához (2477 Vereb, Fő út 10.) a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2022. január 3-ig.

Vereb, 2021. december 7.

Tisztelettel:
Kurcz Mária sk.
polgármester

Tervezet letöltése

 

mfp

Energiatudatos önkormányzat

energia

E-ügyintézés

E-ügyintézés

Keresés

hpdesign